SOCIAL MEDIA

PRESETS BY SALLAOONA

8/27/2019



Mikä on preset?

Valmis valokuva filtteri. Jokaiseen presetiin on tallennettu erilainen asetus, jonka saat kuvaasi lisäämällä presetin/filtterin kuvaasi. Preset tekee editoimisesta nopeampaa & vaikka osaisi jo muokata kuvia voi olla hyvä saada erilaista perspektiiviä editoimiseen, kun näkee mitä toinen on sille kuvalle tehnyt. Käytännössä saat ammattimaisen kuvan yhdellä klikkauksella. 

Edellytys siihen että presetti toimii on, että kuva on hyvälaatunen ja perusasetukset on kunnossa. Puhelimella otetut kuvat ovat tarpeeksi hyvänlaatuisia (kunhan eivät ole aivan liian tummia ja/tai rakeisia). Mun presetit on suunniteltu niin, että ne sopii myös puhelimella otettuihin arkisempiinkin kuviin antamaan viimeistellyn ilmeen. Perus säätöjä voi joutua kuvakohtaisesti presetinkin käytön jälkeen muokkaamaan(kirkkaus, varjot). Jos vihreä on sinusta kuvassa liian harmaa, voit säätää sitä kirkkaammaksi.

Kenelle?

Jos sä oot miettinyt, että miten saada yhteneväinen ja kuvan kaunis Instagramfeed, haluat että sun tilistä huokuu maanläheisyys sekä helposti lähestyttävyys, niin nämä filtterit ovat just sulle.  Presetit toimii Lightroom CC nimisessä mobiiliaplikaatiossa ja se on ladattavissa ilmaiseksi Android sekä Apple-puhelimille. 

Miksi?

Tasaisin väliajoin saan Instagramissa kyselyä, että millä muokkaan kuvani tai mikä filtteri mulla on käytössä. Olen nyt pidemmän aikaa editoinut omia kuvia Lightroomilla ja tallentanut ne valmiiksi filttereiksi helpottaakseni (&nopeuttaakseni) kuvien muokkausta. Pääosin olen omassa feedissä käyttänyt 1-2 hyvin samantapaista filtteriä, mutta tästä poiki idea kehittää 7 yhdessä toimivaa filtteriä. 
Mulla on näistä käytössä itsellä "Summernight".

Miten?

Pääset ostamaan BACK 2 SCHOOL- preset paketin TÄSTÄ. Paketti sisältää 7 lämminsävyistä filtteriä ja maksaa 20€. Kun olet maksanut ostoksesi, saan siitä ilmoituksen ja lähetän manuaalisesti sinulle linkin, sekä ohjeet lataukseen. Pyrin tekemään tämän vuorokauden sisällä. Jos mitään ongelmia ilmenee tai haluat testata miten filtterit sopii sinun kuviisi ennen ostopäätöstä, voit laittaa kuvan minulle joko sallaoonaemilia@gmail.com tai @presetsbysallaoona 


Ennen jälkeen kuvia löytyy #Presetsbysallaoona sekä @presetsbysallaoona

Onko sulla joku preset instagramissa käytössä? Voisitko harkita esim mun tai jonkun muun filttereitä? :)

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥